Personal Training

Het Bolster coaching team is een team van experten op vlak van personal training en performance coaching.
Iedere PT heeft zijn specialisatie die je verder kan lezen op hun eigen pagina.
De Performance Coach begeleidt jou na een blessure om op de juiste manier op te trainen.

Na een kinesitherapie of osteopathie behandeling is het nodig om gecontroleerd op te bouwen om blessures in de toekomst te vermijden.
Het is ook mogelijk dat je hulp wilt bij sporten en met een medische voorgeschiedenis zit die je trainingen mee bepalen. vb: corestability na zware rugproblematiek of operatie.
Daarnaast kan er ook gewerkt worden op de correctie van een foute houding die rug- en nekklachten veroorzaakt. Je heb een medische achtergrond en wenst op te bouwen naar een sportief doel. In deze en andere gevallen kan je bij onze Performance Coach terecht.
Je wordt begeleid door een internationaal erkende en professionele personal trainer die continu op zoek is naar extra kennis en vaardigheden om zijn klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak zorgen Gert-Jan, Lisse, Julie en Naomi voor een maximaal resultaat op een gezonde en veilige manier. Na een gesprek, houdings- en bewegingsanalyse wordt er een individueel trainingsprogramma opgesteld in functie van jouw doelstellingen en mogelijkheden. Nadien word je tijdens one-on-one of one-on-two trainingssessies intensief gecoacht. 
Elke training zet je stappen vooruit! Je trainingsprogramma groeit met jou mee.