Julie Huylenbroeck

Personal Trainer

Master LO & bewegingswetenschappen (KUL, 2009)
Specifieke lerarenopleiding LO – Wetenschappen (KUL, 2010)
Triggerpoint & Foamroller (level 1-3)
VTS trainer (gymnastiek, ski & snowboard)

Bijscholing & Ervaring

Headcoach Basic-Fit Sint Niklaas (2015 – 2018)
Headcoach / owner 4Ce Personal Training (2017 – heden)
Coach Bolster (2019 – heden)

Extra Info

Ik werk sinds oktober 2015 als personal trainer. Ik specialiseer me in trainingen met klein materiaalCOREtrainingen en het begeleiden van (duur)atleten / personen met een duidelijk doel of missie. Ik ben in 2009 afgestudeerd als master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KUL), waarna ik nog een lerarenopleiding gevolgd heb. En hoewel ik bijna voltijds in het onderwijs sta, probeer ik toch ook de nodige tijd te investeren in het uitbouwen van mijn kennis op vlak van personal training en coaching.
Mensen iets bijleren of bij een traject begeleiden is mijn passie. Ik heb reeds meer dan 15 jaar ervaring als trainer in verschillende sportdisciplines en geef sinds 2009 les op een school.
Ik ben zelf nog heel leergierig en volg daarom regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland. Ik ben intussen gediplomeerd / gecertificeerd lesgever in volgende fitnesslessen: Swissjump, Kidsjump, TRX suspension training, Triggerpoint level 1-3 (foamrolling en triggerball) en XCORE…
Ik begeleid zowel atleten in een 1-op-1-programma, waarbij we werken ‘op maat’ van de klant (afvallen, verstevigen, krachtontwikkeling, algemeen of zone-specifiek) als met atleten die trainen met schema’s in functie van een bepaald doel (triathlon, lopen, wielrennen en andere ‘endurance’ uitdagingen). 

Wil je meer weten over Personal Training?
Lees meer op deze pagina’ s: