Gert-Jan De Vis

Personal Trainer

NASM Certified Personal Trainer
EREPS Level 4 (PCA)
NASM Corrective exercise specialist
Precision Nutrition level 1 coach
Bachelor Lichamelijke Opvoeding (Parnas)
Trainer C Handbal

Bolster Coaching personalt trainer Gert-jan De Vis

Bijscholing & Ervaring

Owner BOLSTER
Assistent trainer / physical coach Atomix (1e nationale handbal)
T1 Elita Lebbeke (liga 1)
Docent Vlaamse trainer school
Ski instructor Fiesch (Swiss)
Functional trainer Meirdam Dendermonde

Extra Info

Hey! Mijn naam is Gert-Jan, coach bij BOLSTER. Sinds jongs af aan ben ik bezig met gezondheid en fitness gerelateerde dingen. Sport was en is de lijm tussen mezelf, mijn vrienden en mijn familie. Ik was natuurlijk geïnteresseerd in alles wat met sport, bewegen en gezonde voeding te maken had.
Aangezien vitaliteit en bewegen vanaf het begin zo nadrukkelijk aanwezig waren in mijn leven, was een professionele carrière binnen deze sector een logische stap. Tijdens verschillende opleidingen kwam ik contact met docenten die mij deden inzien dat sport en gezondheid niet enkel “leuk” was, maar ook levensnoodzakelijk. Stap voor stap werden de torenhoge uitdagingen binnen onze maatschappij erg duidelijk voor mij. Toen ik in het onderwijs wat op mijn honger bleef zitten, koos ik voor de onzekere weg van het ondernemen. Met als hogere doel: een betekenisvolle positieve impact hebben in het leven van een heleboel mensen.
Ik kan je helpen met:
Verhelpen van pijn – Vetverlies – Spieropbouw – Beter presteren binnen je sport – Het systematisch implementeren van goede leefgewoonten – Preventief blessures voorkomen – Aanleren van gezonde eetgewoonten – Verbeteren van mobiliteit en flexibiliteit – Houdingscorrecties – Post-revalidatie – Motivatie – Personalisatie van training – Educatie in training en voeding – Aanleren van goede technieken en houdingen – Accurate bewegingsassessments –  Efficiënt en doelgericht trainen – Veilig trainen door correcte periodisering, feedback en rust – Voorbij je comfort zone te gaan, maar binnen je limiet te blijven – …

Wil je meer weten over Personal Training?
Lees meer op deze pagina’ s: