Causopractie

Maar al te vaak hebben we gezondheidsklachten die moeilijk weggaan, niet te verklaren zijn, chronisch worden …
Klassiek weet men met deze functionele klachten ook niet altijd raad. Denk maar aan problemen met de luchtwegen, spijsvertering, vermoeidheid …
Geneesmiddelen die de symptomen behandelen of onderdrukken hebben hierbij vaak een tijdelijk effect.

Gezondheid – een uitdaging

We zijn allemaal onderweg. Naar een bloeiende carrière. Naar de renovatie van ons droomhuis. Naar een uitgebreide vriendenkring. Naar de realisatie van meer ambities dan ooit. We zitten op de snelweg van een hypermoderne samenleving.
Een snelweg die de afgelopen decennia heeft ingehakt op alles wat deze aardbol ons aanreikt voor een gezond evenwicht. Een snelweg die zijn tol eist. Ook van ons lichaam en onze geest. We happen roet en staan stijf van de stress. Lage rugpijn en fijn stof zijn ingeburgerde begrippen. Instant medicatie de norm. We stapelen de toxines op en bestrijden de kwalen die ze veroorzaken … met nog meer toxines.

Wat als we begrippen als ‘instant’, ‘hier en nu’,  … heel even opzij schoven en de tijd namen? Om na te gaan wat nu precies die hoofdpijn en ellendige vermoeidheid veroorzaakt. Om eerst grondig te onderzoeken wat ervoor zorgt dat je “uit balans” bent. Samen met iemand die zich jarenlang heeft verdiept in het ‘waarom’ van onze hedendaagse klachten en ze remedieert op een natuurlijke manier. Samen met een causopractor.

Met Causopractie gaan we opzoek naar een onderliggende oorzaak.
We onderzoeken naast de biomechanische parameters ook de interactie tussen biomechanische, biochemische, emotionele en psycho-mentale factoren. Daarbij blijven we altijd trouw aan de wetten van ‘Oorzaak en Gevolg’.

Lees meer op www.causopractie.org

Afspraak maken?

T./ 052410418
of via onze online agenda