Psychologie

Als psychologe staat voor mij het herstel van uw psychisch en sociaal functioneren centraal. Dit is naast, gezonde voeding en bewegen, een belangrijk aspect van het concept “Mens sana in corpore sano” ; een gezonde geest in een gezond lichaam.

In een maatschappij waar er veel van ons verwacht wordt, is het al eens mogelijk dat het wat minder makkelijk gaat. Het kan op zo’n moment goed zijn om te kunnen terugvallen op de hulp van een professional. U kan bij me terecht wanneer u psychologische en/of seksuologische klachten ervaart. Vaak wordt er een drempel ervaren om psychologische hulp te zoeken. Dat is niet nodig, u hoeft zich niet te schamen hiervoor, het is juist een moedige stap om op zoek te gaan naar professionele hulp.

Mijn werk als psychologe past in het kader van de multidisciplinaire werking van het Sportmedisch Centrum Lebbeke. Wij werken samen om u en uw omgeving optimaal te steunen, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Wij gaan er als team van uit dat de totale aanpak de beste is. Op basis van uw noden en in overleg met u wordt een hersteltraject op maat uitgestippeld. Met de juiste begeleiding werken we samen naar herstel en beterschap op alle vlakken.